S T A Y   I N   F O C U SWelkom

Welkom op onze bedrijfspagina online! Wij zijn een videoproductiebedrijf gevestigd aan de rand van Tilburg. Je kunt bij ons terecht voor videoproducties, denk aan; bedrijfsfilms, teasers, eventregistraties en beelden voor interne/externe communicatie binnen jouw bedrijf. Ook verzorgen we complete LIVE streams. Heb je een webinar, studiotafeldebat; wij streamen op locatie en bouwen jouw ruimte om tot TV studio. Neem gerust een kijkje op onze site!
Livestream Services

Wij verzorgen livestreams op jouw locatie! Een complete TV studio wordt ingericht. Wij maken gebruik van professionele apparatuur; belichting, video, audio met de meest up-to-date software.

Button

COMMUNICATIE-TOOLS! 

Videoproducties

Voor zowel interne als externe communicatie maken wij jouw video op maat! Teasers, trailers, bedrijfsvideo's, korte films, docu's en meercamera event registraties! Alles op maat met de beste (cinema)camera's.

Button


PROFESSIONELE AUDIO! 

Geluidsstudio

Voice-overs opnemen? Jouw band of orkest opnemen? Bewerking en nabewerking van audio/geluid; hierin hebben wij al ruim 25 jaar ervaring! Wij hebben een ruim netwerk van freelance muzikanten om jouw product nog toffer te laten klinken.


Button